Loading
Your are here: Home // , // İPHONE İLE ARTIK BEDAVA KONUŞULACAK

İPHONE İLE ARTIK BEDAVA KONUŞULACAK

iPhone, kullanıcılarına bedava konuşma sağlayan yeni bir program üretti. GSM operatörlerini oldukça siğnirlendirecek bu uygulama ile artuk tüm konuşmalar bedava yapılacak.

iPhone, kullanıcılarına bedava konuşma sağlayan yeni bir program üretti. Adı 'Viber'

Hürriyet gazetesi Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu bugünkü köşesinde iPhone'nun GSM operatörlerini kızdıracak bu yeni programını tanıttı..
Bütün dünyada binlerce kişi indirdi
iPhone'unuz varsa bana teşekkür edeceğiniz bir haber vereceğim şimdi. GSM operatörleri bozulacak ama ne yapayım... Üç gün önce yeni bir uygulama başladı iPhone'da. Programın adı 'Viber'...
Bütün dünyada anında binlerce kişi tarafından indirildi.

İndir, anında konuş
'Viber', iPhone kullanıcıları arasında bedava telefonla konuşma programı. Skype gibi çalışıyor ama Skype gibi değil. Uzun üyelik işlemi yok. Programı indiriyorsunuz, cep telefonuna gelen şifreyi giriyorsunuz anında bedava konuşmaya başlıyorsunuz.

Aynısını Telekom da yapıyor ama..
Bu programın aynısı Telekom, Wirofon'la yapıyor ve dakikasını 9 kuruş'tan konuşturuyor. Şimdi Viber adlı programla tamamen bedava oldu. İster Wi-fi, ister 3G ile bağlanın fark etmiyor, Viber'le sorunsuz konuşuyorsunuz.

Adres defterinde kimin Viber kullandığı gözüktüğü için iş çok daha kolay oluyor. Benim merak ettiğim, GSM operatörlerinin bu uygulamalara karşı ne gibi taktikler geliştireceği.. Ama bizi faturaların düşmesi ilgilendiriyor değil mi...

filed under: ,

Leave a reply

Copyright © 2009 Haber-Matik.
. .